Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Kutyakozmetika - Pest képes leírás - Kutyakozmetika.tlap.hu
részletek »

Kutyakozmetika - Pest - Kutyakozmetika.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: kutyakozmetika.tlap.hu » Kutyakozmetika - Pest
Keresés
Találatok száma - 30 db
André Kutyakozmetika

André Kutyakozmetika

Demeter Andrea vagyok. Életem az állatok és a kozmetika ! Kutyakozmetikusként 14 éve dolgozom. Jelenleg egy fekete óriás , fekete közép uszkár és egy rottweiler gazdája vagyok. Jelenlegi üzletemet 6 éve nyitottam meg Gazdagréten. Az eltelt három évben kozmetikánk a környék legkeresettebb kutyakozmetikájává fejlődött a gazdik elégedettségének köszönhetően. A napi kutyakozmetikán túl kiállítási kutyák - uszkár, bobtail, bearded és border collie - kozmetikájával foglalkozom. Munkám eredményeként a felkészített kutyák több CACIB, Fajtagyőztes, BIS címeket értek el itthon és külföldön egyaránt.

Aphrodite kutyakozmetika XIII. kerület

Aphrodite kutyakozmetika XIII. kerület

Aphrodite a görög mitológiában a szépség istennője. Az én célom az, hogy Aphrodite szépségét varázsoljam kedvencére! A nagy melegben a kutyusok és cicák is megválnának a téli bundától! Hívjon bátran, hogy kedvence még a legnagyobb hőségben is jól érezze magát! Cím: 1139. Röppentyű köz 3. fsz. 5. Telefon: 06303707363

Báró Kutyakozmetika

Báró Kutyakozmetika

Kutyakozmetika Zuglóban,az Erzsébet királyné útján. Olcsó árak, megbízható és szerethető környezet. Négylábú barátaink örömmel jönnek ide. Elsősorban kutyákat kozmetikázom, de egyedi igény esetén, előzetes egyeztetés után cicát, tengerimalacot, vagy nyulat is fogadok. Könnyen megközelíthető az üzlet tömegközlekedéssel. Parkolás az utcán ingyenes. Pruneán Zsanettnek hívnak és 2014. áprilisában nyitottam meg a Báró Kutyakozmetikát, Zuglóban, az Erzsébet királyné útja 70/A. szám alatt. Üzletembe szeretettel várom azokat a négylábú kedvenceket, akiket gazdáik megbecsülnek és a kulturált állattartás hívei. Nálam, kedvenceik megkapják mindazt a törődést, kedvességet és szakmai profizmust, ami az egészséges és ápolt kutyáknak szükséges. Kozmetikámban vállalok: - nyírást - fürdetést - karomvágást - fültisztítást - bűzmirigy kezelés - kölyökkutyák kozmetikához szoktatása - egyéb szépészeti kezelés Nyitvatartás: időpontfoglalás alapján, a 36 70 394 2413 mobilszámon Web: barokutyakozmetika.hu

Big-Foot Kutyakozmetika

Big-Foot Kutyakozmetika

Üdvözlök minden kedves kutya és cica tulajdonost! 13 éves szakmai gyakorlattal vállalom mindenfajta kutya és cica teljeskörű kozmetikai ellátását. Bejelentkezés telefonon vagy személyesen. Igény szerint hétvégén is Bejelentkezés: Vadász Melinda 70/208-1461 Üzlet 1/707-6717

Blöki Szervíz Kutyakozmetika

Blöki Szervíz Kutyakozmetika

Üdvözöljük! Szeretettel várunk mindenfajta szépülni vágyó kutyust és cicust, hamár nagy a bundátok vagy csak egyszerűen szép tiszták és jó illatúak szeretnétek lenni. Szóljatok a gazdinak és gyertek el. Kiváló Héry termékekkel dolgozunk, kedvezően alacsony árakkal.

Dogmopolite Kutyakozmetika

Dogmopolite Kutyakozmetika

Hűen az általunk felállított szakmai és minőségi követelményeknek, kutyakozmetikánk esetében is nagy hangsúlyt fektettünk a kutyák biztonságára és a gazdik kényelmére. Fontosnak tartjuk, hogy ügyfeleink bármely Dogmopolite szolgáltatás igénybevétele során mindig ugyanazzal a szakmai hozzáértéssel, figyelemmel és kiszolgálással találkozzanak. Kutyakozmetikánk kialakításánál nagy hangsúlyt fektettünk azokra a munkafolyamatokra, amelyek nagymértékben hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos szalon üzemeltetéséhez ? így született meg a Dogmopolite kutyakozmetikai szalonja, ahol nemcsak a kutyák, hanem a gazdik kényelmét és szem előtt tartjuk.

Dolly kutyakozmetika XIII.kerület

Dolly kutyakozmetika XIII.kerület

Szeretettel várjuk önt és kedves kutyáját a XIII.kerület Kárpát u.33 (Vág utca sarok) alatt található légkondicionált kozmetikánkban. Kedvence részese lehet az ön igénye szerint egy fürdetésben és egy nyírásban.

Ebcsont Kutyakozmetika

Ebcsont Kutyakozmetika

Kedves szépülni vágyó Cicák és Kutyusok! Örömmel értesítelek Benneteket, hogy megnyílt az Ebcsont kutya- és cicakozmetika! Szeretettel várlak Titeket kis 'birodalmamban' ha szeretnétek új külsöt nyerni, megszabadulni téli bundátoktól, vagy ha csak egy egyszerü fürdöre vágytok.

Golden Retriever kutyakozmetika

Golden Retriever kutyakozmetika

Kiállításra felkészítés Házikedvencek szőrápolása Nyírás Fürdetés Karomvágás Fültisztítás Bűzmirigy ürítés Ápolási, tartási szaktanácsadás Dávid Zsuzsanna OKJ szakokleveles kutyakozmetikus. Bejelentkezés: 06-20/321-1771

Hirdetés
Kocos Kutyakozmetika

Kocos Kutyakozmetika

Kócos Kutyakozmetika, állateledel Üdvözöljük a Kedves gazdikat és mindazokat akik szolgáltatásainkra és termékeinkre kíváncsiak. Kutyakozmetikánk és állateledel boltunk évek óta működik, és örömmel tapasztaljuk, hogy egyre többen keresnek fel bennünket kedvenceikkel. Üzletünkben sokféle termék megtalálható, minőségi állateledelek, felszerelések, jutalomfalatok, tehát biztosak vagyunk abban hogy mindenki talál valami finomságot kedvencének. Mindenkit várunk szeretettel, a kozmetikánkban Takács Viki és Ágoston Adrienn varázsolja majd széppé kedvencüket, az eladó térben pedig Dávid Violetta üzletvezető segít Önöknek tanácsot adni ápolási és táplálkozást érintő kérdésekben. Termékeink bemutatásáról és terjesztéséről Pásztor Péter kollegánk gondoskodik. Kérjük látogasson el Webáruházunkba is www. dogplaza.hu cimen található, ahol Dávid Oszkár Sales Manager várja Önöket. Minőség Választék Alacsony árak, ez amit kínálunk!.

Kutyafodrászat

Kutyafodrászat

Sok szeretettel várom a szépülni vágyó kutyusokat kutyakozmetikámban a IV kerület szélén Káposztásmegyer II-n. Szolgáltatásaink: bontás, fésülés, nyírás, trimmelés, bűzmirigy tisztítás, fülszőr szedés, karomvágás, fürdetés, fogkőgátló spray használata, mancsvédőkrém, kölyök szoktatás, ápolási tanácsadás... Bejelentkezés telefonon időpont egyeztetéssel: 30/695-1716 Cím: 1048 Budapest, Székes utca 5.

Kutyakozmetika

Kutyakozmetika

Buksi kutyakozmetika Szeretettel várom minden szépülni vágyó bozontos kutyust! Minden fajtájú kutya teljes kozmetikázását vállalom.(nyírás, fürdetés, trimmelés, karomvágás, fültisztítás, mancsnyírás, büzmirigytelenítés.) Amennyiben nem tud eljönni a kozmetikába úgy akár az Ön otthonában,ha ott sem alkalmas a kiskedvenc szépítése,háztól-házig szállítom. Várok minden gazdit és szépülni vágyó kedvencét.

Kutyakozmetika Zugló

Kutyakozmetika Zugló

Okleveles kutyakozmetikus vállalja fajtatiszta kutyák standard vagy egyéni elképzelés szerinti kozmetikázását, keverék kutyusoknak fantázia frizurák kialakítását kedvező áron. Az esti órákban és hétvégén is. 20 éve kutyázom hobbi szinten és komolyabban, nagyon fontos helyet töltenek be az életemben. Kezdetben a saját kutyáimat magam kezdtem kozmetikázni, mivel mindig is kedvemet leltem benne, nem volt nehéz elsajátítanom a szakmát sem. Kutyáimmal folyamatosan látogatjuk a kutyakiállításokat, ahol az általam készült kozmetikával is szép sikereket érünk el. Fontos számomra az igényes munka, és arra törekszem, hogy a vendégeim mindig elégedetten távozzanak. Szolgáltatásaim: Fajtatiszta kutyák standard, vagy egyéni elképzelés szerinti kozmetikázása, keverék kutyusoknak fantázia frizurák kialakítása, kedvező áron. Karomvágás, fülszőr kiszedés-tisztítás, bűzmirigy kezelés, mancsnyírás akár külön is! Angol és Amerikai Cocker Spániel standard kozmetikája, kiállításra való felkészítése. Előre egyeztetett időpontban (akár hétvégén, vagy az esti órákban is) várok minden kedves kutya gazdit, aki megtisztel bizalmával. Kérésre házhoz megyek!

Kutyakozmetikus Tanfolyam

Kutyakozmetikus Tanfolyam

Akkreditált OKJ-s, EU-s, szakmunkás bizonyítványt adó kutyakozmetikus tanfolyamok folyamatosan indulnak az ország több területén, valamint Budapest több kerületében. Részletfizetés megoldható, akár egyénre szabva, megbeszélés alapján. A gyakorlatra való látogatási idő nincs meghatározva, rugalmasan alakítható személyenként. Hétfő-től szombating lehet részt venni az oktatásokon. A képzés elméletből és gyakorlatból áll. Az elméleti előadások csoportosan, a gyakorlati oktatás egyénenként zajlik. Kérésre szívesen küldök tájékoztatót, postán, vagy e-mailben. Az ügyes végzősöknek azonnali munkalehetőség a város több kerületében.

Kutyapalota

Kutyapalota

Szeretettel várjuk szalonunkba kedvenceiket, ahol több éves állategészségügyi tapasztalattal rendelkező, szakképzett kutyakozmetikusok végzik a kutyák és egyéb kisállatok ellátását. Szolgáltatásaink: szőrbontás, nyírás, trimmelés, kozmetikai- és egészségügyi fürdetés, bűzmirigy tisztítás, karomvágás, kozmetikai- és egészségügyi fültisztítás, standard és igény szerinti fazonok kialakítása, tartási és ápolási szaktanácsadás. Igény szerint vállaljuk kedvencének kozmetikai szalonba történő szállítását és a hazaszállítást is!

Kutyaszépség Kutyakozmetika Újpest

Kutyaszépség Kutyakozmetika Újpest

Tisztelt Vendégek ! Szeretettel várom minden régi és új vendégemet Újpesten a Szigeti József utca 5. szám alatt . Professzionális profi kutyakozmetikus vagyok , sok éves tapasztalattal. Hobbi és kiállítási kutyák-cicák felkészítését is vállalom. Egyéb kisállatot is szívesen fogadok : nyuszik, tengerimalacok stb.... Házhoz is megyek igény esetén Budapesten és Bp.-n kívül is 50km-en belül . Minőségi termékekkel dogozom . Beteg allergiás állatra speciális samponokkal gyógykozmetika . Problémás kutya -cica kozmetikáját is vállalom .

Manó & Hordó Kutyakozmetika XX.ker

Manó & Hordó Kutyakozmetika XX.ker

Házhoz is megy az Ön kényelméért, és kutyája a nyugalmáért! Várok szerettetel minden szépülni vágyó kutyust a gazdájával együtt! Kicsiket, nagyokat, kedveseket, morgósokat, félöset, és játékos kutyusokat szivesen láttok a kozmetikában Nyítási akció 10% kedvezmény minden kutyus kozmetikázásakor!

Tuti menü